Matkailuauton vuokraus Kouvolassa

Etsitkö matkailuautoa vuoralle? Fincamper vuokraa Kouvolan Ummeljoella uusia huippukuntoisia matkailu- ja retkiautoja.   Klikkaa logoa, tarkista varaustilanne ja tee oma varaus helposti verkossa. Parhaat kesäkuukaudet varataan jo alkuvuodesta.

Kysyttävää? Katso yhteystiedot alta

Yhteystiedot

Osoite

Kapparantie 8

46810

Ummeljoki

Sähköposti
Puhelin

LMC Innovan 590 retkeilyauto

Näppärä retkiauto Fordin tehokkaalla moottorilla ja automaattivaihteistolla. Takana parivuode ja lisäksi sohvaryhmästä saa kolmannen vuoteen. Istuinpaikat 4:lle ja vuodepaikat 3:lle.

Sunlight T680 asuntoauto

Isolla takatallilla varustettu erillisvuoteellinen auto jossa lisäksi laskuvuode kahdelle aikuiselle. Vuode ja istuinpaikat 4:lle. Ford alusta tehokkaalla moottorilla ja automaattivaihteistolla

Haluatko mukaan listalle?

Hanki uusi matkailuauto- tai vaunu Kouvolan Vaunusta ja anna yhteystiedot, niin voimme lisätä vuokrattavan ajoneuvosi tähän listalle. Saamme vuosittain noin 100kpl yhteydenottoja koskien matkailuajoneuvon vuokrausta sesongille. Voimme tarjota myös sinun matkailuajoneuvosi tiedot eteenpäin. Lisäksi jaamme vuokraajien flaijereita kiinnostuneille. Hankit helppoja kontakteja käytännössä veloituksetta. Kysy lisää!